Üdvözlet az Exkize zenekar honlapján.
A zenekar túl van kettő koncerten. Az egyik a Rocktusa által megrendezett Szolnoki Rock Fesztiválon volt. Legelső koncertünk volt és nagyon jó volt egy jól kihangosított szórakozóhelyen megmutatni magunk. E buli fáradalmait kiheverve Zsebyvel szervezgettük a Rock Napját Ceglédre. ami igen bonyolult feladat volt számunkra. A szervezés sikerült az utolsó pillanatra, szóval nem maradtunk bajban. Reméljük mindenkinek tetszett aki ott volt és sajnálja aki nem.
Most jelenleg nyári szünetét tölti a zenekar. ( Na jó ez csak vicc) A munkálatok ma is folynak. Csak épp a nagy nyílvánoságot kerülve.

Apróhhirdetés rovantuk!

TÁRSKERESÉS!
Keresünk olyan Fiút vagy Lányt, aki nemcsak szeret, hanem tud is dobolni. Szereti a dallamos Punk zenét (nem árt, ha épp ez a miénk). Ismerkedés, illetve alkalmi kapcsolat nem érdekel. Csak komoly kapcsolat jöhet szóba!!! Anyagik kizárva! Legyen elég az ingyen próbaterem és a fellépési lehetőség.
Jelentkezéseket ,,dobolni szeretnék" jeligére az alábbi címre várjuk:

exkize@uw.hu

Friss hír, hogy a zenekar elkészíti első lemezét. A Stúdió munkák a házi stúdiónkban készül. Reméljük attól azért egy nagyon jó albumot sikerül kiadni a kezünkből. A dobfelvételek és a basszus gitár sávok már készen vannak. Hamarosan a gitárok következnek aztán az ének. De kijelenthetjük, hogy jól haladunk.
Vissza a főoldalra